Dečkova cesta 13000 Celje
Pokličite nas(03) 491 92 90

NekategoriziranoDELEGACIJA SLOVENIJE – UNIJA AMATERSKIH IN DELAVSKIH ŠPORTOV SLOVENIJE

17. december, 2019
7

Slovenijo je zastopala ekipa Unije amaterskih in delavskih športov Slovenije v malem nogometu, odbojki na mivki, karateju, atletiki in namiznem tenisu.

 

Vodji poti, dr. Igor Zelinka in Trener Ladislav Mesarič,  sta izjemno ponosna na mlade fante, ki so amaterji s profesionalnim odnosom do dela. Rezultati so in bodo. ker verjamemo v zgodbo o uspehu.

 

V naši nogometni ekipi so nastopili:

 1.   Denis DRAPIĆ
 2.   Alen DRAPIĆ
 3.   Rok GODNIK
 4.   Luka BATINICA
 5.   Aleksander ĐEKIĆ
 6.   Amadej ŠKRATEK
 7.   Darko PASARIĆ

 

Ekipa odbojke na mivki ženske je bila v sestavi:

 1. Desanka ĆALASAN GRAJŽL
 2. Damjana OVTER
 3. Mojca KODRE
 4. Izabela JUKIČ

 

Predstavnik za karate:

 1. Velimir JUKIČ

 

Predstavnik atletike:

 1. Jože GROBIN (tek 10 km)

 

Predstavnici za namizni tenis:

 1. Damjana OVTER
 2. Izabela JUKIČ

 

Mali nogomet:

Mladi športniki v malem nogometu, so v prvem krogu izgubili proti ekipi Hapoel, Izrael z 2:4, kar pa jim ni prišlo do živega, saj so že v drugem krogu izločili prvo ekipo Hapoel municipal, Izrael z rezultatom 9:4. V tretjem krogu so s 3:0 premagali ekipo Angole, v polfinalu pa so morali premoč priznati ekipi FSGT iz Francije, ki je zmagala z rezultatom 8:4. V borbi za tretje mesto, so naši nogometaši po izenačenem boju, v zadnji minuti prejeli gol in tako z rezultatom 2:1 zasedli nehvaležno četrto mesto.

 

Odbojka na mivki:

Naše odbojkarice so pričele tekmovanje, kjer so v prvem krogu izločile ekipo Indet z 2:0, naslednji dan pa še ekipo FTST2 z istim rezultatom v nizih 2:0, Malo utrujene so morale priznati premoč Francozinjam, ki so jih premagale z rezultatom 2:0. Tretjo tekmo so dobile z 2:0 z ekipo AICS.

 

Na prvem repesažu so ugnale ekipo Portugalk z 2:1, v repesažu za polfinale pa so izločile ekipo Francije z rezultatom 2:1. V polfinalni tekmi so Latvijke bile boljše in so naša dekleta  premagale z rezultatom 2:0.

Končna uvrstitev je bilo 4. mesto.  Čestitke dekleta.

Jože Grobin je v teku na 10 km zasedel odlično peto mesto in se tako prislužil nastop na naslednjih igrah leta 2021 v Zagrebu.

Karateist Veljko Jukič je s 3 mestom in bronasto medaljo opravičil svojo pot na največje igre amaterskih športov na svetu.

Bi se radi pridružili AAWS?

MAILING SEZNAM

Pridružite se našemu mailing seznamu, če želite biti obveščeni o najnovejših športnih dogodkih