Dečkova cesta 13000 Celje
Pokličite nas(03) 491 92 90

NekategoriziranoPOVEZANOST KIROPRAKTIKOV S CSIT

17. december, 2019
4

Mednarodna zveza športnih kiropraktikov je že vrsto let zelo močen partner CSIT. FICS je mednarodna organizacija, ki promovira športno kiropraktiko po vsem svetu. Na 6. svetovnih športnih igrah 2019 v Tortosi in regiji Deltebre jo je  zastopalo 22 strokovnjakov iz sedmih različnih držav.

„Približno tretjina športnikov se je pri nas zdravila,“ pravi Thomas Jeppesen iz Danske, ki je delal na plaži San Carles de la Ràpita, ob igriščih odbojke na mivki. „Seveda opravljamo svoje delo, zato smo tukaj. “Morali so poklicati zdravstveno osebje in reševalna vozila, da so v četrtek na košarkarskem prizorišču rešili serijo nenavadnih poškodb.

Več kot 3000 samozaposlenih kiropraktikov FICS deluje prostovoljno na številnih dogodkih, kot je WSG po vsem svetu. Razen športnega idealizma, nad vsemi ocenjujejo ta delovna mesta kot popolno promocijo svojega poklica, ki postaja vse pomembnejši. Tim Ray iz ZDA in Lotte Langhoff iz Danske sta voditelja celotne ekipe v svojih belih srajcah, ki jih je mogoče videti na skoraj vseh prizoriščih WSG 2019.

Bi se radi pridružili AAWS?

MAILING SEZNAM

Pridružite se našemu mailing seznamu, če želite biti obveščeni o najnovejših športnih dogodkih